YENİ' HABERLER:
Loading...

Google Chrome 36 Yayınlandı

   

Google Chrome internet tarayıcıları arasındaki kararlı yükselişini her zaman olduğu gibi sürdürüyor ve gelen her yeni güncelleme ile tarayıcının hem daha performanslı hem de daha güvenli bir hale geldiği de gerçek. Yayınlanan 36 versiyon numaralı son Google Chrome ise elbette pek çok açığı kapatmasının yanında kullanıcıların daha iyi bir internet deneyimi elde etmesini sağlıyor.
Tabii ki merak eden kullanıcılar için bu güncellemede nelerle karşılaştığımızı Google'ın resmi açıklamalarına göre listelememiz gerek:
  • Zengin bildirimlerde iyileştirmeler
  • Gizli pencere tasarımına güncelleme
  • Tarayıcı çökmesi geri kurtarma baloncuğuna eklemeler
  • Linux için Chrome uygulama başlatıcısı
  • Performans ve kararlılık güncellemeleri
Google Chrome 36 versiyonunda tam olarak 26 adet güvenlik açığı ortadan kaldırılmış ve bu açıklardan bir kısmı Google Chrome'u test ederek onları bulan dış kaynaklar tarafından belirlenmiş. Hali hazırda Google kendi sistemlerinde açıklar bulanlara ödüller sağladığı için oldukça verimli bir sistem olduğunu da eklemek gerek.
Şirket yine her zaman olduğu gibi performans ve kararlılık güncellemelerine dair detaylı bir bilgi vermedi ve bu durum bazı geliştiricilerin tepkisini almaya devam ediyor. Zira tüm geliştirilen detaylar hakkında bilgi edinmek isteyenlerin bunu görebilecekleri herhangi bir kaynak bulmak mümkün değil.
Google Chrome 36 sürümünü indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:
Google Chrome
Google ChromeHızlı, Sade ve Güvenli İnternet Gezgini
Google Chrome
Google ChromeMac İçin Modern İnternet Tarayıcısı
Google Chrome
Google ChromeAndroid İçin Google Chrome Web Tarayıcısı
iPhone ve iPad İçin İnternet Tarayıcısı Uygulaması