YENİ' HABERLER:
Loading...

Tost Ekmeğinde Selfie Çılgınlığı

Tost Ekmeğinde Selfie Çılgınlığı

Hepimizin bildiği, hatta kullandığı bir sosyal medya akımı olan “Selfie”, Türkçe adıyla “Özçekim” özellikle Oscar töreninden sonra, tüm dünyada çok popüler hale geldi. O kadar popüler oldu ki, Selfie için üretilen telefonlar, selfie çekmenizi kolaylaştıran kılıflar bile üretildi.
Şimdi de bu akımın son evresine geliyoruz. Bugüne kadar selfie adına yapılan şeylerin en ilginç olanı belki deVermont Novelty Toaster Corporation adlı firmaya ait. Firma, sizin için özel yapılmış bir ekmek kızartma makinesi üretiyor. Bu ekmek kızartma makinesinin özelliği ise, çekmiş olduğunuz bir fotoğrafı ekmeğin üzerine basması. İstediğiniz fotoğrafı firmaya gönderiyorsunuz, firma da 75 dolar karşılığında size özel bir ekmek kızartma makinesi gönderiyor.
Firmanın bu girişimi oldukça ilginç, projenin olumsuz yanı ise ekmek kızartma makinesinin tek fotoğraf ile kullanılıyor olması. Kendi fotoğrafınızı ekmeğin üzerine bastırıp yemek saçma görünse de, evde küçük çocuğu olanlar ebeveynler, çocuklarına yemek yedirmekte zorlanıyorsa bu icat imdatlarına yetişebilir.