YENİ' HABERLER:
Loading...

Instagram Fotoğraflarını Telefona Kaydetme

Instagram

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’a her gün milyonlarca fotoğraf yükleniyor. Peki ya bu fotoğraflardan beğendiklerinizi indirmek ister miydiniz? Öyleyse yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.
Fotoğrafları bilgisayardan programsız, kolay bir şekilde indirmek mümkün.  Ancak mobilde programsız bir şekilde indirmek mümkün olmuyor. Aslında ekran görüntüsü alıp, görseli kırparak da kaydedebilirsiniz fakat fotoğraf boyutu küçük olacağından, mobilde yardımcı uygulamalara ihtiyacımız olacak.
Android için InstaSave uygulaması işinizi görecektir. Uygulamanın kullanımı son derece basit. Şimdi nasıl kullanıldığına bakalım.
InstaSave
InstaSaveInstagram Fotoğraflarını Yedekleme Uygulaması
Uygulamayı yükledikten sonra, Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra hesabınızda paylaştığınız tüm fotoğrafları görebilirsiniz. Alt kısımda yer alan paneldeki butonların işlevleri sırasıyla; Keşfet, Profil Sayfanız, Beğendiğiniz Fotoğraflar, Pro Sürüm Özellikleri.
Keşfet butonuyla beğendiğiniz fotoğrafları kaydedebilirsiniz. Bunun yanında, Instagram’da bir fotoğraf beğendikten sonra kalp ikonuna tıklayarak beğendiğiniz fotoğrafların tamamını görebiliyorsunuz.
Beğenilen Fotoğraflar
Bir fotoğrafı indirmek için ise şu adımları izlemeniz gerekiyor. Öncelikle indirmek istediğiniz fotoğrafa veya fotoğraflara bir kez dokunun. Fotoğraf seçili duruma gelecektir.
Fotoğraf Seçimi
Üst kısımda yer alan disket ikonuna basarak fotoğrafı kaydet diyoruz.
Kayıt Onayı
Onay verdikten sonra fotoğraf cihazınıza kaydedilecektirGaleri bölümüne giderek, fotoğrafı inceleyebilirsiniz.
İşlem Başarılı
iOS kullanıcıları için de gerekli olan uygulama InstantSave. Kullanımı, Android için kullandığımız InstaSaveuygulamasıyla aynı şekilde.
InstantSave
InstantSaveiOS için Instagram ve SnapChat Fotoğraflarını Kaydetme Uygulaması
İndirmek istediğiniz fotoğrafları seçiniz.
Fotograf Seç
Alt kısımda bulunan Multisave butonuna tıklayın. Fotoğraf kaydedilecektir.
Fotoğraf Kaydedildi
Eğer ben uygulamayla uğraşamam derseniz, yukarıda da belirttiğimiz gibi ekran görüntüsü alarak da yapabilirsiniz. Instagram fotoğraflarınızı bilgisayara nasıl kaydedebileceğinizi merak ediyorsanız aşağıdaki rehber yazıyı inceleyebilirsiniz.