YENİ' HABERLER:
Loading...

Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run Bu Hafta iOS'ta Ücretsiz!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run

Eğer Ninja Kaplumbağalar hayranıysanız size güzel bi haberimiz var. Apple, iOS uygulama marketi App Store üzerinde resmi bir Ninja Kaplumbağalar oyunu olan Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run'ı haftanın oyunu seçerek ücretsiz olarak iPhone ve iPad kullancılarına sundu. 2 boyutlu ilerlemeli bir aksiyon oyunu olan Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run'da Donatello, Leonardo, Raphael veya Michelangelo kahramanlarından birini seçerek maceraya atılıyoruz ve New York'un çatılarına çıkarak New York'u suçlulardan arındırmaya çalışıyoruz. 
Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run'da temel amacımız sürekli ilerleyen kahramanımızı yöneterek enerji kürelerini toplamak, boşlukların üzerinden zıplamak ve düşmanlarımızla çarpışmak. Oyunda bütün bu eylemleri tek dokunuşla gerçekleştirebiliyoruz. Kolay ve rahat bir oynanış sunan Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run'da çatılarda başlayan maceramız farklı araçları kullanarak devam ediyor. Oyunda çizgi filmden tanıdığımız kahramanlar sürpriz karakterler olarak karşımıza çıkabilmekte.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run 25 Temmuz'dan başlamak üzere kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunulacak. Bu nedenle oyunu indirmek için acele etmenizde fayda var. Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run'ı ücretsiz olarak indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: 
Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run
Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop RuniPhone ve iPad için Aksiyon Oyunu