YENİ' HABERLER:
Loading...

WhatsApp Güncellendi Ve Kendi Kamera Sistemini Kullanmaya Başladı

WhatsApp

Platformdan platforma atlayan dünyaca popüler mesajlaşma uygulaması yenilikçi çalışmalarına devam ediyor.Facebook'un yönetiminde olan Whatsapp; kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınladı.
Birçok yeniliğe açık olan mesajlaşma uygulaması son güncelleme sayesinde artık anında fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı destekliyor. Bu sayede herhangi bir kamera uygulaması kullanmak zorunda değilsiniz. Dilediğiniz zaman Whatsapp'a eklenen yeni buton sayesinde hızlı bir şekilde resim çekebilir ve gönderebilirsiniz. Bir nevi Whatsapp kendi kamera uygulamasını oluşturdu ve mesajlaşma sistemine uydurdu diyebiliriz. Gelişmiş fotoğraf çekme aracında flash desteği gibi birçok özellik bulunuyor. Henüz yeni olan bu özellik zamanla çok daha fazla gelişecek gibi. Video(harici), ses ve yeni resim gönderme(dahili) özelliği sayesinde Whatsapp bizden tam not alıyor.
Yaklaşık 200.000.000 kullanıcıya sahip olan uygulama, her geçen gün yeni kullanıcı kazanıyor. Android, iOS,Windows Phone ve Blackberry gibi platformlar için geliştirilen uygulamayı aşağıdan indirebilirsiniz. Whatsapp uygulaması tüm kullanıcılar tarafından ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Henüz denemediyseniz indirerek -belki hoşunuza gidebilir- denemenizde fayda var.
WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerAndroid İçin WhatsApp Mesajlaşma Uygulaması
WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerWindows Phone İçin WhatsApp Mobil Mesajlaşma Uygulaması
WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengeriPhone ve iPad için Popüler Mesajlaşma Uygulaması
WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerNokia ve Sony Ericsson İçin WhatsApp Mobil Mesajlaşma Uygulaması
WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerBlackBerry İçin WhatsApp Mobil Mesajlaşma Uygulaması