YENİ' HABERLER:
Loading...

Cildi Rahatsız Eden LG G Watch Düzeltildi

lg-g-watch-duzeltildi

Android yüklü ilk giyilebilir cihazlardan LG G Watch cilde verdiği zararla şaşırttı. Kullanıcılarının yoğun şikayette bulunduğu saat neyse ki düzeltildi.
Teknoloji ilerledikçe yaşam kalitemiz artarken bir takım risklerle de karşılaşma oranımız artıyor. Kullanıcıların elinde, kulağında patlayan telefonlar, pili yüzünden yangın çıkaran dizüstü bilgisayarlar teknoloji portallarının üçüncü sayfa haberlerini oluştururken, yeni gelişen giyilebilir cihaz sınıfının ilklerinden LG G Watch da bu kara listede yerini almış oldu. Akıllı saatin şarj pimlerinin cildi raharsız ettiği hatta bazı kullanıcılarda yanıklar oluşturduğu haberi yayılmaya başladı. Bunun üzerine temasta bulunan LG ve Google yetkilileri sorunu hemen çözdüler.
Soruna yönelik işletim sisteminde bir güncelleme gerçekleştirdiklerini doğrulayan Google ekibi, şarj olmadığı zamanlarda pimleri devre dışı bırakarak sorunu çözmüş. Bazı kullanıcılar tarafından gönderilen fotoğraflarda renk değiştirdiği gözlenen pimlerin terdeki tuzdan etkilendiği ve güncellemeye rağmen hala sorun yaratabileceği söyleniyor.
lg-g-watck-sarj-pimleri
Firmalar hatayı fark ettikleri an her ne kadar ürünü geri çağırıyor, güncellemeyle sorunu çözmeye çalışıyorlarsa da, kullandığınız cihazlardaki ufak gibi görünen sorunları atlamamamanızı ve hemen yetkililere bildirmenizi tavsiye ve rica ediyoruz.