YENİ' HABERLER:
Loading...

Galaxy Note 4'ün Beklenen Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyat Tahmini

galaxy-note-4-konsept-tasarimi

Samsung'un Galaxy serisinin ele avuca sığmayan “phablet”i yeni Note 4 nasıl bir telefon olacak? Tahminleriniz doğru mu gelin beraber bakalım.
Piyasada telefonuna not almak isteyenlerin imdadına hızır gibi yetişen Note serisi, bu yıl dördüncüsüyle piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Hazırlıklarla birlikte söylentiler de gelirken, biz de şimdiden buraya yazalım sonra biz demiştik deriz diye düşündük. Samsung Mobile'ın telefon-tablet arası işleve sahip Note serisinin yeni amiral gemisi yine 5 inç üzerinde gelecek. Tahminler 5.7 inç ekranda yoğunlaşıyor.
Galaxy S5'in özellikleriyle benzerlik göstereceği beklenen Note 4, kalp monitörü, 1 metrelik derinlikte 30 dakika su geçirmeyen toza ve düşmeye dayanıklı dış yüzeyi, parmak izi okuyucusuyla gelecek diyebiliriz. Donanımdan devam edersek 1440x2560 piksel AMOLED ekranın altında 2.7GHz quad-core Snapdragon 805 işlemci ile 4GB RAM barındıracağını, 16 MP kamerayla en az 3300mAh bataryaya sahip olacağını söyleyebiliriz.
Android 4.4 KitKat barındıracağı bilinen, fakat Google I/O etkinliğinde anılan Android 4.5 Lollipop (L) OSbarındırabileceği konuşulan Note 4'ün fiyatı bir önceki modeli Note 3'ün çıkışı düşünülürse, 700-800 Dolarcivarında satışa sunulabilir. Son dedikodular Eylül'ün başını işaret etse de, biz KoreaTimes'ın açıkladığı 3 Eylül'ü kesin olarak görüyoruz. Samsung'un dağıtım konusunda global bir bakış açısına sahip olduğu göz önüne alınırsa, Asya, Avrupa ve ABD pazarı telefonu aynı anda alacaktır.