YENİ' HABERLER:
Loading...

Google Chrome 37 Yayınlandı



Google Chrome her zaman olduğu gibi Google tarafından daha iyi bir internet gezintisi sağlamak üzere güncelleniyor ve bu durum pek çok kullanıcının Chrome'dan başka tarayıcılara ihtiyaç duymamasını sağlıyor. Hem hızlı hem de güvenli bir internet deneyimi sunmayı başaran Google Chrome, daha çok uzun süre tahtını başkasına bırakmayacak gibi görünüyor ve Firefox, Internet Explorer gibi diğer alternatiflerin gölgede kalmasına neden oluyor.
Yayınlanan son Google Chrome 37 güncellemesi ise beraberinde oldukça fazla sayıda güvenlik yamasını getiriyor. Bu nedenle kullanırken önceki sürümlerle arasında pek bir fark hissetmeniz zor ancak güvenliğin arkaplanda artmış olması elbette daha iyi bir internet deneyimi yaşamanıza yardımcı olacaktır.
Bunun yanında Windows işletim sistemi için olan sürümüne DirectWrite desteğinin getirilmesi de daha iyi font gösterimi için önemli özellikler arasında. Linux ve Mac sürümlerinde zaten böyle bir sorun olmadığı için bu versiyonlarda herhangi bir değişiklik mevcut değil.
Bir kaç yeni uygulamanın ve uzantı API'sinin eklendiğine dair bilgiler de yayınlandı ancak bu kısım biraz uygulama geliştiricileri alakadar ediyor. Tabii ki tarayıcının performansını arttıracak olan bazı güncellemeler de 37. versiyonda unutulmamış. Böylece internet sitelerinde gezerken daha hızlı bir şekilde sayfaların yüklenmesi için gerekli değişiklikler yapılmış.
Toplamda 50 adet güvenlik güncellemesi barındıran Google Chrome 37'yi kullanarak internette bulunan tümzararlı yazılım ve web sitelerinden en başarılı şekilde korunabilirsiniz. Google Chrome'u indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanmayı unutmayın.
Google Chrome
Google ChromeHızlı, Sade ve Güvenli İnternet Gezgini
Google Chrome
Google ChromeMac İçin Modern İnternet Tarayıcısı