YENİ' HABERLER:
Loading...

Ödüllü VPN Hizmeti ZenMate, Android ve iOS Cihazlarda!

ZenMate Mobil Cihazlara Giris Yapti Manset

Avrupa’nın en iyi teknoloji girişimlerini ödüllendiren The Europas’ın, 2014’ün en iyi güvenlik ve gizlilik girişimi seçtiği ZenMate, mobil uygulamalarını kullanıma açtı. Şu anda iPhone, iPad ve Android kullanıcılarının ücretsiz olarak indirebildiği VPN uygulaması hız, güvenlik ve gizliliği bir arada sunuyor.
İlk olarak Google Chrome tarayıcısında bir eklenti olarak karşımıza çıkan, hem ücretsiz olması, hem güvenilirolması, hem de kolay kullanılabilir yapıda olması yönünden kısa sürede 4 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan ödüllü VPN hizmeti ZenMate, uzun bir aradan sonra mobil cihazlara da giriş yaptı. iPhone, iPad veya Android kullanıcıysanız ücret ödemeden cihazınıza indirebilir ve bir hafta süreyle tüm özelliklerini ücretsizolarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz aylık 2.99 dolar, yıllık 29.99 dolar ücret ödeyerek -veri kullanım sınırı olmadan- kullanmaya devam edebilirsiniz.
Dünyanın en hızlı gelişen VPN çözümü ZenMate, konumunuzu değiştirerek gerçek IP adresinizi gizlemekle kalmıyor, uygulamalarınız dahil tüm internet aktivitelerinizi takip ederek güvenliğinizi de koruyor. Gelişmiş zararlı yazılım koruması sayesinde internete herkese açık WiFi noktalarında girseniz dahi aktiviteleriniz başkaları tarafından takip edilemiyor. Kablosuz ağı tercih etmediğiniz durumlarda dahili hızlandırıcı devreye giriyor ve internette maksimum hızda gezme deneyimi yaşatıyor. Ayrıca veri sıkıştırma özelliği sayesinde data kullanımı en aza indiriliyor.
Cihazınız için tam koruma ve internet gizliliği sunan ZenMate sayesinde kendinizi dünya genelinde 5 ülkeden giriş yapmış gibi gösterebiliyorsunuz. Konumuzu tek dokunuşla değiştirerek, engellenen sitelere rahatlıkla erişebilir ve ülkemize gelmeyecek servisleri kullanabilirsiniz.
ZenMate, her VPN uygulaması gibi ücretsiz hesap oluşturmayı gerektiriyor. Doğrudan uygulama içerisinden hesabınızı oluşturup, hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Başlangıçta 500MB veri kullanımı da ücretsizolarak sunuluyor.
ZenMate’in Öne Çıkan Özellikleri:
  • Kullanımı ve kurulumu basittir.
  • IP adresinizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz.
  • Engellenen web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
  • Dahili hızlandırıcı sayesinde maksimum hızda gezinirsiniz.
  • Gizliliğinizi tehlikeye atan zararlı web sitelerini engeller.
  • Herkese açık WiFi noktalarında bağlantınızı şifreler.
ZenMate
ZenMateAndroid için Ödüllü VPN Uygulaması
ZenMate
ZenMateiOS için Popüler VPN Uygulaması