YENİ' HABERLER:
Loading...

Icebreaker: A Viking Voyage iOS için Bu Hafta Ücretsiz!

Icebreaker: A Viking Voyage iOS için Bu Hafta Ücretsiz!

Eğer Angry Birds benzeri fizik tabanlı bulmaca oyunlarını seviyorsanız size güzel bir haberimiz var. Yine Angry Birds gibi bir fizik tabanlı bulmaca oyunu olan Icebreaker: A Viking Voyage'ın iPhone telefonlarda ve iPadtabletlerde oynanabilen iOS versiyonu kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. 29 Ağustos 2014 tarihinden itibaren geçerli olacak kampanya bir hafta boyunca devam edecek. Bu nedenle eğer bu güzel oyunu oynamak isterseniz acele etmenizde fayda var.
Icebreaker: A Viking Voyage'da buz gibi soğuk rüzgarlar tarafından bilmedikleri topraklara sürüklenen bir grup vikinge yardımcı oluyoruz. Vikinglerimiz bu yabancı oldukları topraklarda troller, ölümcül tuzaklar, tehlikeli düşmanlar ve garip yaratıklarla kuşatılmışlardır. Vikinglerimizi kurtarmak ise bize düşmektedir. Bu nedenle karşımıza çıkacak ilginç ve zekice hazırlanmış bulmacaları çözmeliyiz ve buzları doğru şekilde kırmalıyız.
Icebreaker: A Viking Voyage'da 3 farklı mekanı ziyaret ederek toplamda 140 aksiyon dolu görevi tamamlamaya çalışıyoruz. Keşfedilmeyi bekleyen birçok gizli öğenin yer aldığı Icebreaker: A Viking Voyage'ı bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz:
Icebreaker: A Viking Voyage
Icebreaker: A Viking VoyageiPhone, iPad ve iPod Touch için Eğlenceli Bulmaca Oyunu