YENİ' HABERLER:
Loading...

iPhone 6, 3 Farklı Renk Seçeneğiyle Satışa Sunulacak

iPhone 6 Renk Seçenekleri

Her gün onlarca sızıntı haberi gelen iPhone 6'nın bu sefer hangi renklerde satışa sunulacağı sızdırıldı. Apple gelişmiş amiral telefonunu 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunacak.
Apple, iPhone 6'yı kesin olarak 9 Eylül 2014 tarihinde tüm dünyaya karşı tanıtacak. Tüm iPhone meraklılarının büyük heyecanla gelmesini beklediği bu süreç boyunca karşımıza sürekli farklı sızıntılar çıktı. iPhone 6'nın fiyatı ve kamerasıyla ilgili sızıntılar yapılırken en fazla ilgiyi ekran çözünürlüğü gördü. Bu haberlerimizden sonra Apple'ın yemi amiral telefonunun renk seçenekleri paylaşıldı. Fransa’da yayın yapan bir internet sitesi, iPhone 6'nın SIM kart girişi için kullanılan parçalarını sızdırdı. Bu parçalara bakarak Apple'ın iPhone 6'yı hangi renklerde üreteceğini öğrenmiş oluyoruz. iPhone 6, 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Bu renkler arasında altın, gümüş ve gri renk seçeneği bulunuyor. Gri ve gümüş arasındaki renk tonu farkı ise henüz açıklanmadı.
iPhone 6 SIM Girişleri
iPhone 6'nın 3 farklı renk seçeneğinin hepsi oldukça şık duruyor. iPhone 6'nın tamamını ise Eylül ayında Tamindir'de görebilirsiniz.