YENİ' HABERLER:
Loading...

iPhone 6'nın Fiyatı Sızdırıldı!

iPhone 6'nın fiyatı sızdırldı

Apple'ın yeni telefonunu tanıtacağı ayı milyonlarca kişi bekliyor. iPhone 6, Eylül ayında tanıtılacak ve telefon herkes büyük sürprizlerle karşılayacak gibi. Bu merakla beklenen telefonun fiyatının ne kadar olacağı belli oldu.
iPhone 6'nın teknik özellikleri ve tasarımından sonra en çok merak edilen özelliği fiyatıydı. Çoğu Apple kullanıcısı uygun bir cihaz olmasını istiyordu fakat Apple'ın düşüncesi bu yönde değil. Bazı kaynaklardan paylaşılan fiyat bilgilerine göre iPhone 6 gerçekten pahalı bir telefon olacak.
iPhone 6'nın satışa çıktığı günden itibaren büyük yankı uyandıracağını herkes biliyor. Satışın bizzat içinde olacak bazı operatör ve telefon satış firmaları Apple'la bu sıralar oldukça haşır neşir. Bu firmalardan sızdırılan bilgilere göre iPhone 6'nın fiyatı aşağıdaki gibi.
  • 32 GB iPhone 6'nın 4.7 inç'lik modeli 750 Dolar, iPhone 6'nın 5.5 inç'lik modeli 950 Dolar olacak. Yani 1.1 inç'lik bir fark için 200 Dolar fazla ödemeniz gerekli.
Başka bir firmanın sızdırdığı fiyatlar ise üstekinden biraz farklı. Bu firmanın verdiği fiyata da aşağıdan bakalım.
  • 32 GB iPhone 6'nın 4.4 inç'lik modeli 649 Dolar olarak belirtiliyor.
Sizlere Avrupa ve Türkiye arasında iPhone 6'nın fiyatı konusunda oldukça büyük farklar olacağını hatırlatıyoruz. Bu bilgilerin herhangi bir doğruluğun olmadığını, sadece sızıntı fiyatlar olduğunu da belirtelim. Ama sızdırılan bu rakamları ortalama fiyat olarak görebiliriz. iPhone 6'nın satışa çıkacak etiket fiyatını kesin olarak Eylül ayında öğreneceğiz.