YENİ' HABERLER:
Loading...

MSN Portal Yenilererek Mobilde Yaşayacak

msn-olmedi-mobilde-yasiyor

MSN Messenger sohbet programının kapanma haberi bir dönemin içini burmuşken Microsoft'tan yeni bir haber geldi. Microsoft MSN adını yenilenen portalıyla mobilde yeniden yeşertme kararı aldı.
İnternetin Türkiye'de yayılmaya başladığı dönemlerde kafelerin anasayfasını oluşturan MSN, anıları canlandırmaya geliyor. Haber portalı olarak mobile girmeye hazırlanan MSN, Bing servisleriyle de uyumlu olacak. Microsoft'un günlük işlemlerinizi üzerinde yürütebileceğiniz web tabanlı bir masaüstü olarak tasarladığı portal şimdilik beta olarak hizmet veriyor. Microsoft hesaplarınızı bağlayarak hizmetlere kolay erişim olanağı bulacağınız MSN, sık kullandığınız FacebookTwitter ve Skype gibi sosyal ağ hesaplarınızı bağladığınızda güncel paylaşımlardan haberdar olmanızı ve kolayca içerik yollamanızı sağlayacak. Sayfanın geri kalanında dünyadan güncel haberler kategoriler halinde sunulacak.
MSN'in eski tasarımı şöyleydi:
msn-eski-tasarim
Yeni tasarımı ise böyle:
msn-yeni-tasarim
Eylül sonunda betadan normal yayına geçmesi beklenen MSN, iOS ve Android uygulaması olarak da yıl sonuna kadar ceplerimize girmiş olacak. Beta yayının nasıl olduğunu merak ediyorsanız preview.msn.com adresini ziyaret edebilir, görüşlerinizi sayfanın sağ altındaki Feedback kısmından belirtebilirsiniz.