YENİ' HABERLER:
Loading...

İnstagram Artık Reklamlı


Instagram uzun süredir hiç bir reklam almadan hizmet vermeye devam ediyordu ve kullanıcılar da elbette bu durumdan oldukça memnunlardı. Ancak maalesef beklenen reklamlar Instagram'a yavaşça gelmeye başlayacak ve bu Facebook'un Instagram'dan iyi bir gelir elde etme amacında olduğunu bizlere gösteriyor. Servisin sürekli olarak reklamsız kalacağını düşünenler ise maalesef hayal kırıklığına uğradılar.
Önümüzdeki haftadan başlayarak giderek daha fazla kullanıcının hesabında reklamların belireceğini duyuran Instagram, bunun kullanıcıları rahatsız etmeden, Instagram'da hali hazırda varolan fotoğraflar ve videolar ile entegre bir şekilde gerçekleşeceğini belirtti. Rahatsızlığı önlemek için reklamların eğlenceli ve kaliteli olmasına dikkat edeceklerini belirten ekip, böylece gelecek olan tepkilerin önünü almak istiyor.
Dileyenler ise beğenmedikleri reklamlar konusunda Instagram'a bildirimlerde bulunabilecekler ve hangi tip reklamların hesaplarında görünmesini istediklerini seçebilecekler. Şimdilik görünürde bir reklam yok ancak önümüzdeki hafta bunun nasıl gerçekleşeceğini hep birlikte göreceğiz. Instagram'ı mobil cihazlarınıza hala yüklemediyseniz bir denemenizi öneriyorum.
Instagram
InstagramAndroid için Popüler Fotoğraf Paylaşma Uygulaması
Instagram
InstagramiPhone, iPod Touch ve iPad İçin Fotoğraf Paylaşma Uygulaması