YENİ' HABERLER:
Loading...

İnternetten Programsız Video Kesme

İnternetten Programsız Video Kesme

Merhaba Tamindir takipçileri. Video kesme imkanı veren video düzenleme yazılımları sitemiz üzerinde en çok ilgi gören yazılımlar arasında yer alıyor. Özellikle videolardaki istenmeyen bölümlerden kurtulmak için kullanılan bu yazılımlar birçok kullanıcımıza hizmet vermekte. Bu yazımızda tanıtacağımız internet servisi ise videolarınızı bilgisayarınıza herhangi bir yazılım yüklemeden kesmenize imkan veren ve tamamen ücretsizolarak kullanabileceğiniz bir programsız video kesme hizmeti. İnternet bağlantınızı kullanarak internet tarayıcınız üzerinden videolarınızı düzenleyebileceğiniz Online Video Kesici sayesinde bilgisayarınıza herhangi bir ek yazılım yüklemeden videolarınızı kesebiliyorsunuz. Servis özellikle küçük boyutlu videoları düzenlemek için bilgisayarınıza bir video düzenleme yazılımı yüklemek istemezseniz ideal bir servis.
Online Video Kesici servisine bu bağlantıyı kullanarak erişebilirsiniz: 
Online Video Kesici
Online Video KesiciProgramsız Video Kesme Servisi
Dilerseniz Online Video Kesici kullanarak videolarınızı nasıl keseceğinizi resimli olarak anlattığımız rehberimize göz atalım:

3 Adımda Video Kesme

Online Video Kesici kullanarak 3 adımda video kesme işlemini tamamlayabiliyorsunuz. Video kesme sürecinin ilk adımında keseceğiniz video dosyasını seçmektesiniz. Bu iş için Online Video Kesici servisini açtıktan sonra "Dosya Aç" tuşuna tıklıyoruz:
Online Video Kesici
Keseceğiniz videoyu belirledikten sonra videonuz internet üzerinden Online Video Kesici servisine yüklenecektir. Bu süreç videonuzun boyutuna göre belli bir süre alabilir. Video yükleme işlemi bittikten sonra videomuzun kesilecek kısımlarını belirliyoruz:
İnternetten Programsız Video Kesme
Kırmızı halkalar içerisindeki işaretçileri kaydırarak kesilecek alanı belirlemekteyiz. İşaretlerin dışarısında kalan silik bölümler videolardan çıkartılacak bölümlerdir. İki işaretçi arasındaki bölüm ise keserek ayıracağımız ve farklı bir video dosyası olarak kaydedeceğimiz video bölümü olacaktır.
Online Video Kesici bize keseceğimiz videolar için video dönüştürme imkanı da veriyor. Sarı işaretli alan içerisinde kalan bölümden keseceğimiz videonun kaydedileceği video formatını belirleyebiliyoruz. Online Video Kesici bize videolarımızı MP4, AVI, FLV, WebM ve MPEG formatlarında kaydetme imkanı veriyor. Videomuzun kesilecek bölümünü belirledikten ve kaydedileceği video formatını belirledikten sonra yeşil alan içerisindeki "Kes" tuşunua tıklıyoruz.Bu adımdan sonra videonuz işlenecek ve indirmeye hazırlanacak.
Online Video Kesici
Son adımda kırmızı ile işaretli alan içerisindeki "İndir" seçeneğini seçerek düzenlediğimiz videoyu bilgisayarımıza kaydediyoruz. Umarız yazımız ihtiyacınızı karşılar.. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, hoşçakalın.