YENİ' HABERLER:
Loading...

Programsız PDF Birleştirme

Programsız PDF Birleştirme

Merhaba Tamindir takipçileri. PDF dökümanı birçoğumuzun iş ve okul hayatında kullandığı temel döküman formatlarından biri. Özellikle son yıllarda PDF formatı giderek yaygınlaştı ve Microsoft'un Ofice dökümanlarının yerini almaya başladı. PDF formatı ile hazırlanan raporlar, ödevler, sunumlar ve CV'ler gibi belgeler en sık kullanılan dökümanlar arasında. Hal böyleyken PDF dökümanlarıyla ilgili olarak farklı ihtiyaçlar da ortaya çıkabiliyor. Birden fazla PDF dökümanı için PDF birleştirme işlemini gerçekleştirmek amacıyla çoğu zaman bir PDF düzenleme yazılımı aramak zorunda kalıyoruz. Bu yazılımlardan kullanışlı ve ücretsiz bir seçenek tespit ettikten sonra bu yazılımı bilgisayarımıza yüklememiz gerekiyor. İşte bu yazımızda bu işlerle uğraşmadan ve herhangi bir PDF düzenleme yazılımı kullanmadan programsız PDF birleştirme işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi anlatacağız.
Programsız PDF birleştirme işlemini gerçekleştirmek için tek ihtiyaç duyacağımız şey internet bağlantısı ve güncel bir internet tarayıcısı. Bu iş için PDFMerge! adlı web servisini kullanacağız:
PDFMerge!
PDFMerge!PDF Birleştirme Servisi

Programsız PDF birleştirme işlemi için ilk olarak PDFMerge! adlı servise bu bağlantıyı kullanarak erişiyoruz:
PDFMerge!
PDFMerge!PDF Birleştirme Servisi
Gayet sade bir arayüze sahip olan sitede tek yapmamız gereken birleştirmek istediğimiz PDF dökümanlarını seçmek. PDF dökümanlarını seçmek için resimde işaret ile gösterilen "Dosya Seç" tuşlarına tıklıyoruz. Eğer 4 adetten fazla PDF dökümanını birleştirecekseniz sarı işaretle gösterilen "More files" bölümüne tıklayabilirsiniz:
Programsız PDF Birleştirme
Birleştireceğimiz PDF dökümanlarını seçtikten sonra alt kısımda bulunan "Merge!" tuşuna tıklıyoruz ve birleştirdiğimiz dosyanın kaydedileceği dosya konumunu belirliyoruz. Dosya konumunu seçtikten sonra "Kaydet" tuşuna tıkladığınızda işlem sonlanacaktır: 
Programsız PDF Birleştirme
İşte PDF birleştirme işlemi için yapmanız gereken herşey bu kadar. Bu servis aracılığıyla evde veya işyerinizde zahmetsizce PDF dosyalarınızı birleştirebilirsiniz. Umarız yazımız ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olmuştur. Bir sonraki yazımızdada görüşmek üzere, hoşçakalın.