YENİ' HABERLER:
Loading...

Güvenli İnternet



Ebeveynler interneti öğrenecek

Aileler ve çocukların daha bilinçli bir bilgisayar ve internet kullanıcısı olmalarını amaçlayan "Bilgi Toplumunda Aile" eğitim seminerleri başlıyor. Seminere, HABERTÜRK de destek veriyor.

Microsoft Türkiye'nin aileler ve çocukların daha bilinçli bir bilgisayar ve internet kullanıcısı olmalarını amaçlayan "Bilgi Toplumunda Aile" eğitim seminerleri 24 Nisan pazar günü başlıyor. HABERTÜRK'ün de destek verdiğini seminerlerin ilki Microsoft Türkiye Ankara Ofisi'nin ev sahipliliğinde gerçekleştirilecek. Seminerde, anne ve babalara bilgisayar ve internet konusunda bilgi verilecek. Çocuklar için de benzer amaca yönelik çalışmalar yapılacak.

"Bilgi Toplumunda Aile" seminerlerinin ailelere yönelik programı bilgisayar-çocuk-aile, bilgisayar ve video oyunları, sosyal paylaşım ağları ve bilgisayar güvenliği konularını kapsıyor. Eş zamanlı olarak çocuklara yönelik olarak verilecek eğitimlerde de bilgisayar ve internetin eğitim amaçlı kullanımı, bilgisayar ve video oyunları, sosyal paylaşım ağları ve çevrim içi oyunlarda güvenlik gibi konular ele alınacak. Microsoft Türkiye, konuyla ilgili açıklamasında, kurumsal sosyal sorumluluk vizyonuna işaret ederek, bu seminerlere ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

AYRINTILAR TEKNOLOJİ VE İNTERNET SAYFAMIZDA

TEKNOLOJİ&İNTERNET SAYFASI