YENİ' HABERLER:
Loading...

Beyaz iPhone 6'ya Ait Yeni Görseller Paylaşıldı!

iPhone 6

Apple'ın aylardır üzerinde çalıştığı yeni amiral telefonu iPhone 6'ya ait olduğu söylenen yeni fotoğraflar paylaşıldı. Bu paylaşılan 2 fotoğraf bizlere beyaz iPhone 6'yı gösteriyor.
Henüz sızıntı olarak paylaşılan bu resmin ne denli gerçek olduğu bilinmiyor. Fakat iPhone 6'nın böyle olacağı konusunda çoğu kullanıcı hem fikir. Resmi sızdıranın kim olduğunu bilmiyoruz fakat bazı ortaya atılan dedikodulara göre bu resimleri Apple ile birlikte çalışan bir kılıf şirketi sızdırmış. Bu kılıf şirketinin ismi bilinmiyor fakat biraz uğraşılırsa tahmin edilmesi zor değil.
Aşağıda gördüğünüz resim 4.7 inç iPhone 6'nın büyük ihtimal tasarlanma aşamalarına ait bir resim. Yani piyasaya bu şekilde çıkmayacağını düşünüyoruz. Resimleri yorumladığımız zaman iPhone 6'nın kenarlarının iyice ovalleştirildiğini ve yumuşatıldığını fark edebilirsiniz. Beyaz renkte olan bu modelin yine diğer iPhone serilerine oranla pek önemli bir tasarım farkı bulunmuyor. Fakat henüz cihazın arka tarafını ve gerçek resimlerini görmedik.
iPhone 6 Beyaz
Beyaz iPhone 6
Bu yüzden ilerleyen zamanlarda iPhone 6'nın gerçek resimlerini yayınlayacağını düşündüğümüz daha saygın sızdırıcıları beklemekte fayda var.