YENİ' HABERLER:
Loading...

Twitter Direkt Mesajlaşma Sistemini Geliştiriyor!

Twitter

İnternetin meşhur mikro bloğu Twitter kendini geliştirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Dev sosyal ağ sitesinin yeni hedefi direkt mesajlar. Twitter, DM diye kısaltılan Direkt Mesajlar bölümü geliştirmek ve daha kullanışlı bir hale getirmek istiyor.Twitter kullanıcılarının sıklıkla ziyaret ettiği fakat gelişmiş bir kontrol imkanı sunmayan DM mesajlaşma sitemi Twitter'ında dikkatini çekti. Bildiğiniz üzere Direkt Mesaj kutusunda toplu olarak mesajlar silinmiyor. Mobil cihazlar ve masaüstü sistemler arasında göze çarpan uyuşmazlıktan da Twitter'a çok dert yakınılıyor.
Twitter'ın Direkt Mesaj kutusunda geniş bir çalışma yapmayı planladığı dedikoduları hızlıca yayılıyor. Yukarıda bahsettiğimiz hataların düzeltilmesinin yanı sıra toplu mesajlaşma özelliğinin dev mikro blog sitesine geleceği hakkında yorumlar var. Yapılacak yeni güncelleme ile DM bölümünden URL gönderilmeme ihtimali göz önünde duruyor. Ayrıca tüm Direkt Mesaj geçmişinize ulaşabileceğiniz söyleyen Twitter, geliştirmeyi resmi hesabından duyurdu.


Twitter hesabında da bahsedilen güncelleme Android ve iOS uygulamaları için yapılacak. Her gün milyonlarca kişinin kullandığı mesajlaşma sistemi güzel olacağa benziyor. Geliştirme hakkında tüm ayrıntıları uygulandığında rahatlıkla öğrenebiliriz.
Twitter güncellendiğinde yeni sürümlerini aşağıdan rahatlıkla edinebilirsiniz.
Twitter
TwitteriPhone, iPod Touch ve iPad İçin Twitter Uygulaması
Twitter
TwitterAndroid İçin Twitter Uygulaması