YENİ' HABERLER:
Loading...

Slingshot Diyalogları Reaksiyonlarla İlerleyecek

slingshot-reactions

Facebook'un chat kültürüne yenilik getiren uygulaması Slingshot, diyalogların daha akıcı olması için bir yöntem buldu. Gönderilen resimlere tepki göndererek artık uzun görüşmeler yapılabilecek.
Slingshot bildiğiniz gibi “reply-to-unlock” yani iletiyi görmek için cevap gönderme esasına dayandırılan bir chat programı. Gönderilen fotoğrafı cevaplamadan sadece buzlu görebildiğiniz uygulamada bir yerden sonra gönderimlerin tıkandığını fark etmiş olacaklar, Slingshot geliştiricileri “İnsanlar tepki gönderme özelliğini çok sevdi, biz de sürdürülebilir yaptık.” bahanesine sığınarak kuralları gevşetip bu özelliği uzatılabilir kılmışlar. Resimlere gönderilen tepkiye karşılık artık metin, resim ya da video göndererek atışmanızı sürdürebileceksiniz. Güncelleme iOS ve Android için aynı anda geliyor.
slingshot-reactions-mesajlari
Daha çok kullanılsın ve yayılsın diye atılan bir diğer adım da kişi listesindeki iyileştirme. My Peoplesekmesinde Facebook arkadaşlarınız ve telefon rehberinizi birleştiriyor, böylece uygulamada zaman geçirirken uygulamayı yaymanız da kolaylaşıyor. Slingshot kullanmayan arkadaşlarınızı SMS yoluyla dürtmenizi sağlayan uygulamayı daha önce duymayan biri, yayılmak için özel hayatı işin içine karıştıran bu özelliğiyle bir-iki denemede Slingshot'un Facebook girişimi olduğunu anlayabilir.
Slingshot
SlingshotiPhone ve iPad için Fotoğraf ve Video Paylaşım Uygulaması
Slingshot
SlingshotAndroid için Video ve Fotoğraf Paylaşım Uygulaması