YENİ' HABERLER:
Loading...

Facebook'un Home Uygulamasında Artık Instagram, Flickr, Tumblr ve Pinterest'de Olacak

facebook home
Facebook'un resmi uygulama başlatma ve kilit ekranı uygulaması olan Home'a yeni özellikler geliyor. Telefonunuzun kilit ekranındayken Facebook içeriklerini görüntüleyen uygulama pek çok kullanıcının beğenisini kazanmıştı.
Home uygulamaısnın 5 milyona yakın kullanıcı sayısını arttırmak isteyen Facebook, uygulama için yeni özelliğini Android platformu üzerinde test etmeye başladı. Buna göre Home uygulaması ile birlikte artık telefonunuzun kilit ekranında, Facebook içerikleri dışında, Instagram, Flickr, Pinterest ve Tumblr içeriklerini de görüntüleyebileceksiniz. En yaygın ve popüler sosyal medya ağlarını uygulamasına ekleyen Facebook, kullanıcıların ilgi alanlarına ve kişisel zevklerine önem veriyor.
Sadece Android platformundaki uygulama ile test aşamalarına başlayan şirket, test aşamasına katılan kullanıcı sayısını açıklama. Fakat şirket yetkilileri yaptığı açıklama ile birlikte yeni özelliği en kısa sürede tüm kullanıcılara açmak istediklerini belirtti.
Güncellenecek olan uygulamayı kullanmak için yapmanız gereken oldukça basit. Facebook, Instagram, Flickr, Tumblr ve Pinterest seçeneklerinden birini belirlemeniz yeterli. Seçtikten sonra telefonunuzu kilit ekranına aldığınızda, ekranda seçtiğiniz sosyal medya ağının içeriklerini görüntüleyebileceksiniz.
Oldukça keyifli bir uygulama olan Home ile birlikte sosyal medyayı sürekli takip edebiliyorsunuz. Facebook, Home uygulamasının yeni özelliği için ayrıca bir video yayınladı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.