YENİ' HABERLER:
Loading...

Yandex Browser'ın Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Versiyonları Yenilendi!

Yandex Browser'ın Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Versiyonları Yenilendi!

Arama motoru alanında giderek yükselen bir isim olan Yandex, Üç Büyükler için özel olarak tasarladığıYandex Browser BeşiktaşYandex Browser Galatasaray ve Yandex Browser Fenerbahçetarayıcılarını yenileyerek daha da kullanışlı hale getirildi. Yandex'in uzun bir süre önce kullanıcıların beğenisine sunduğu bu özel tarayıcılar GalatasarayBeşiktaş ve Fenerbahçe takımlarını tutan taraftarlara bilgisayarlarında da takımlarına destek verebilme imkanı vermişti ve futbol aşklarını pekiştirmelerine yardımcı olmuştu. Yandex'in standart tarayıcısı olan Yandex Browser'dan farklı bir görünüme sahip olan bu özel Yandex Browser versiyonları yine internet gezintilerinde yüksek hızı hedefliyor. Bunun yanında taraftarlar takımlarıyla ilgili birçok anlık bilgiye kolayca ulaşabiliyorlar.
Yenilenen Yandex Browser Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş versiyonlarında göze çarpan ilk nokta tarayıcınızda yeni bir sekme açtığınızda karşınıza çıkan pencerede yer alan kısayollar. Tarayıcı penceresinin üst kısmında yer alan bu kısayollar arasında artık hava durumu, tuttuğunun takımın resmi sitesi ve yaklaşan maçların yanında anlık maç skorları da yer alıyor. Böylece maç sonuçlarını öğrenebilmeniz için sadece tarayıcınızı açmanız yeterli oluyor:
Yandex Browser'ın Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Versiyonları Yenilendi!
Yandex Browser'ın yenilenen GSFB ve BJK versiyonları eski versiyonlarında da olduğu gibi taraftarlara yine takımlarını arama yaparak destekleme olanağı sağlıyor. Yenilenen Yandex Browser Üç Büyükler versiyonlarını indirmek için bu bağlantıları kullanabilirsiniz:
Yandex Browser Beşiktaş:
Yandex Browser Beşiktaş
Yandex Browser BeşiktaşBeşiktaş Temalı Yandex Browser İnternet Tarayıcısı
Yandex Browser Galatasaray:
Yandex Browser Galatasaray
Yandex Browser GalatasarayGalatasaray Temalı Yandex Browser İnternet Tarayıcısı
Yandex Browser Fenerbahçe:
Yandex Browser Fenerbahçe
Yandex Browser FenerbahçeYandex Browser Fenerbahçe Temalı İnternet Tarayıcısı