YENİ' HABERLER:
Loading...

Tamindir 700 Milyon İndirme Sayısına Ulaştı

700 Milyon İndirme Sayısı

2004 yılından bu yana vermiş olduğumuz hizmetle sizlere teknoloji dünyasının kalbinden ulaştırdığımızyazılım ve donanım haberleri ile mobil, masaüstü ve web platformları için sunduğumuz yazılımlarla tam 10 yılı devirdikCNT İnteraktif A.Ş. bünyesindeki Tamindir ailesi olarak 700 Milyon indirme sayısına ulaşmaktan gurur duyuyoruz. Bir günlük bir eser olmayan bu sonuç; bizleri seven, bizlere güvenen ve bizleri takip eden siz sevgili kullanıcılarımızın özverileri ile ortaya çıkmıştır.

İnanarak yola çıktığımız bu seferde gün geçtikte daha fazla anılır olduk, Türkiye’nin yazılım ve teknolojikategorisinde akla gelen ilk isimlerden biri olarak sizlere daha fazlasını sunabilmek için güzel bir konuma ulaşabildik. İlk gün yaşadığımız heyecanı, büyüyen Tamindir ailesi olarak her geçen gün ile daha da çok yaşamakla kalmıyoruz, elimizden geldiğince de bu heyecanımızı sizlere aktarmaya çalışıyoruz.

10. Yılımızda geldiğimiz noktayı sizlere ifade edebilmek ve birlikte yürüdüğümüz bu yolda sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için kendimizi yeniledik. 700 Milyon indirme sayısı ile sevgili kullanıcılarımızın bize katmış olduğu gücü yine sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kullanacağız. Bu heyecanı Tamindir ailesine yaşatan her kullanıcıya teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz.