YENİ' HABERLER:
Loading...

E3 2016’da Tanıtılan İlginç Donanımlar

E3 2016’da Tanıtılan Tüm Donanımlar

E3 2016 tadı damağımızda kalarak bizden uzaklaşırken artık tek yapmamız gerekenin oyunları beklemek olduğunu biliyoruz. Ancak bu oyunları oynamak şu anda var olan sistemimizde ne kadar mümkün olabilecek, bir yandan da bunu düşünerek hayıflanıyoruz. Oyun sektörünün donanım sektörüyle kol kola dolaştığını düşünecek olursak, her sene bizi yeni bir konfigürasyon yapmaya zorlayan, bütçemizi delik deşip eden eleğe çeviren bu durumu maalesef kabullenmekten başka çaremiz kalmıyor.
E3 2016 Etkinliğinde oyunların yanı sıra elbette büyük bir donanım gösterisi de yapıldı. Sergilenen ürünler insanın canını acıtacak cinsten oyun donanımlarıydı. Artık ajitasyonu bir kenara koyalım da E3 2016 ‘da sergilenen bazı oyun donanımlarına ve yan ürünlerine şöyle bir bakalım.

Alienware Aurora

Aurora masaüstü bilgisayar daha önceki modellerinden daha küçük, ancak devasa Area-51 modellerinin tasarımını kullanıyor. Ayrıca Alienware, bu kasanın hiç alet kullanılmadan kolayca sökülebildiğini ve GPU değişiminin çok kolay bir şekilde yapılabildiğini açıkça ima ediyor. 4K görüntü performansı ve VR için hazır olan bu donanım için bir haber de yazmıştık.

Xbox One S

Tamindir sayfalarında da anlattığımız gibi, Xbox One S ya da uzun adıyla Xbox One Slim büyük kardeşi Xbox One'a göre yüzde 40 daha küçük. Xbox One S ile birlikte oyun severlere yeni bir kontrol cihazı sunuluyor. Bluetooth desteğine de sahip olan bu kontrol cihazı, 2 kat daha uzak mesafeden kullanılabiliyor.

In Win Case

Windows 10 işletim sistemi donanımlı bu yüksek nitelikli kasa tıpkı bir Transformer karakteri gibi birçok parçaya ayrılıp tekrar bütünleşebiliyor. Üstelik bunu mekanik olarak tek bir tuşa dokunarak yapmanıza olanak veriyor. Yalnız bu kasanın fiyatı 1.800 dolar civarında.

Glove One

Razer’ın E3 2016 standına uğrayanların aklına başından alan bu VR oyun yan ürünü elbette ucuz değildi. Ancak oldukça etkileyiciydi. HTC Vive ile uyumlu olan bu eldiven jiroskopları yardımıyla kolaylıkla kontrol edilebiliyor. Parmaklarınızı kullanarak oyunlara daha kolay hükmedebileceğiniz Glove One ile geniş bir videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Alienware Roam VR

VR oyunları hareket halinde oynamak ne kadar mantıklı olur bilemiyoruz ancak oyununuzu evde oynamak zorunda olmamanız güzel bir fikir. Her gittiğiniz yere bir VR seti götürerek sınırsız bir özgürlük gayet hoş geliyor kulağa. Uzun yolculuklarda veya başka bir mekanda oyunlarınıza ve sanal dünyanıza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Alienware'in böyle bir donanımı var. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Nyko SpeakerCom

Kulaklık kullanmak istemiyor ve sesi içinizde hissetmek istiyorsanız bu cihaz tam da size göre. SpeakerCom oyun kontrol cihazlarınıza eklenebilen bir hoparlör seti. Bu setin kulaklı olanları da var.
E3 2016’da Tanıtılan Tüm Donanımlar

Nyko Intercooler

Oyun kumandalarını kullanırken elleriniz terliyorsa buna da bir çözüm bulunmuş. Yine Nyko ürünleri arasından seçtiğimiz bu avuç içi vantilatörü yaz aylarında çok işe yarabilir gibi görünüyor. 
E3 2016’da Tanıtılan Tüm Donanımlar